Nieuwe updates voor Toyota Proace Verso en Proace City Verso in 2024

Toyota heeft zijn volledig elektrische Proace Verso en Proace City Verso-busjes voor 2024 geüpdatet. Deze veranderingen omvatten een nieuwe look en een grotere accu voor de grotere Proace Verso.

Toyota Proace Verso en Proace City Verso met nieuwe looks voor 2024

De Proace Verso is nu voorzien van een 75kWh-accu, waarmee de actieradius wordt vergroot tot 344 kilometer. De kleinere Proace City Verso heeft nog steeds een 50kWh-accu, waarmee hij tot 343 kilometer kan rijden op één lading. Het opladen van de grotere accu van de Proace Verso van 10% naar 80% duurt nu 45 minuten, 15 minuten langer dan voorheen. De accu van de Proace City Verso duurt nog steeds 30 minuten om tot hetzelfde niveau op te laden.

Om de Proace Verso te onderscheiden van vergelijkbare modellen als de Opel Zafira Life Electric en Citroën ë-Spacetourer, heeft Toyota hem een ​​nieuw design gegeven met bijgewerkte lichten, een strakkere grille en nieuwe voorbumpers. De kleinere Proace City Verso krijgt ook een vernieuwde look met zijn eigen unieke design.

Toyota Proace 2024
Toyota Proace Verso 2024

De Proace Verso is verkrijgbaar in twee maten, L1 en L2, met zitopties voor zeven, acht of negen passagiers. De prijs van de L1-versie begint bij € 53.050, terwijl de prijs van de L2 begint bij € 53.910. Standaardfuncties omvatten een 10-inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay, Android Auto, een verwarmde bestuurdersstoel en parkeersensoren achter. De hogere Design-versie voegt extra functies toe, zoals een startknop, draadloos opladen van de telefoon en 43 cm lichtmetalen velgen.

De topversie Excel, alleen verkrijgbaar in de L2-maat, wordt geleverd met luxe functies zoals elektrische schuifdeuren, leren stoelen, een achteruitrijcamera en een verbeterd geluidssysteem. Deze versie zal naar verwachting in september beschikbaar zijn.

De Proace City Verso is ook geüpdatet met een nieuwe look, waarmee hij zich onderscheidt van andere vergelijkbare busjes zoals de Citroën ë-Berlingo en Fiat e-Doblo. Hij heeft een 50kWh-batterij die een 100 kW-motor met 260 Nm koppel aandrijft. De Proace City Verso is verkrijgbaar in twee maten, L1 en L2. De L1-versie heeft vijf zitplaatsen, terwijl de L2-versie zeven zitplaatsen biedt.

De Proace City Verso is er in twee versies: Icon en Design. De prijs van de Icon-versie begint bij € 36.940 (€ 38.430 voor de zevenzitter) en omvat functies zoals automatische koplampen en een elektronische handrem. De Design-versie, geprijsd op € 42.370, voegt 41 cm lichtmetalen velgen, dakrails en een achteruitrijcamera toe.

Laatste artikels

spot_img

Gerelateerde artikelen